Boek dit hotel

U kunt dit hotel online boeken via booking.com. Niet al onze kamers, kamertypes en aanbiedingen zijn beschikbaar via deze optie. Bel ons om rechtstreeks te boeken.

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562) 443210
info@hotelnap.nl

Nieuwe koers

Homehet hotel> Nieuwe koers

Begin 2018 is door aantal factoren het moment gekomen voor hotel Nap om veranderingen door te voeren in de bedrijfsvoering.

Hotel
De hotelgasten van nu en morgen kiezen niet meer zoals vroeger vrijwel automatisch voor een combinatie van slapen en dan ook eten in het hotel, onze gasten zoeken meer een fijn hotel met goed ontbijt op een toplocatie (en dat hebben we !) en willen voor het diner kiezen uit de grote verscheidenheid die het dorp en het eiland biedt aan restaurants, strandpaviljoens en eethuisjes. Gasten boeken merendeels online en zoeken geen compleet arrangement-pakket, deze arrangementen met diner waren in het verleden echter de ruggegraat van de keuken en voor de hotelboekingen inclusief diner hadden wij een groot restaurant nodig.

Restaurants
Het speelveld van restaurants op West-Terschelling is in de laatste jaren in rap tempo enorm veranderd, het aantal stoelen is meer dan verdubbeld en ook dit jaar is er weer een groot restaurant bij gekomen . Geen probleem uiteraard want voor onze hotelgasten is het juist heerlijk zo veel keus te hebben ! Wel moeten we de diner gasten nu over veel meer bedrijven verdelen want het aantal bezoekers van Terschelling is weliswaar erg hoog maar stijgt niet.

Personeel
Om een verscheidenheid van individuele redenen is het bijzonder hechte vrienden-team dat wij al jaren hadden deels uiteen gevallen. Jammer genoeg vertrokken enkele collega’s van de staf van keuken en bediening naar andere banen buiten de horeca, zijn voor zichzelf begonnen of hebben bij collega’s in andere functies een baan aanvaard. Wij hebben echter besloten niet al deze factures in te vullen, in plaatst daarvan hebben we de kans benut om de bedrijfsvoering aan te passen

Kansen
Veranderingen zijn uiteraard ook kansen. Het ontbijt wordt meer in de voorzaal geserveerd. Het restaurant is kleiner geworden en de menukaart compacter. Naast de vaste a la carte kaart hebben we elke dag een wisselgerecht en we voeren een seizoensspecialiteit. We concentreren ons als bedrijf echter meer op de ‘core- business’ hotel. Half-pension boeken (de Arrangementen) is voor 2018 niet meer mogelijk. Voor de fans: de complete winter-weekend arrangementen met diner in december en januari blijven wel !

Horeca specialiseert zich in serviceniveau en moet dat ook doen voor rendement en personeel: restaurants gaan vaak om 4 uur open, lunchroom's laten de avond liggen, zomerterrasjes doen hapjes en drankjes maar geen diner, discotheken verdwijnen. De aarde draait en verandert, wij draaien en veranderen mee. Maar als altijd zal hotel Nap een gastvrij adres zijn voor uw bezoek aan Terschelling !