Boek dit hotel

U kunt dit hotel online boeken via booking.com. Niet al onze kamers, kamertypes en aanbiedingen zijn beschikbaar via deze optie. Bel ons om rechtstreeks te boeken.

Hotel Cafe Restaurant NAP

Torenstraat 55, 8881 BH West Terschelling
tel. (0562) 443210
info@hotelnap.nl

Nieuwe koers

Homehet hotel> Nieuwe koers

Begin 2018 is door aantal factoren het moment gekomen voor hotel Nap om veranderingen door te voeren in de bedrijfsvoering.

Hotel
De hotelgasten van nu en morgen kiezen niet meer zoals vroeger vrijwel automatisch voor een combinatie van slapen en dan ook eten in het hotel, onze gasten zoeken meer een fijn hotel met goed ontbijt op een toplocatie (en dat hebben we !) en willen voor het diner kiezen uit de grote verscheidenheid die het dorp en het eiland biedt aan restaurants, strandpaviljoens en eethuisjes (of uiteraard eens een avondje lekker relaxed gewoon in ons eigen restaurant.) Gasten boeken merendeels online en zoeken geen compleet arrangement-pakket, deze arrangementen met elke dag diner waren in het verleden echter de ruggegraat van de keuken en voor deze hotelboekingen inclusief diner hadden wij een groot restaurant nodig.

Restaurants
Het speelveld van restaurants op West-Terschelling is in de laatste jaren in rap tempo enorm veranderd. Het aantal stoelen is meer dan verdubbeld en dat al voordat ook dit jaar er weer een groot restaurant bij is gekomen . Geen probleem uiteraard want voor onze hotelgasten is het juist heerlijk zo veel keus te hebben. Wel moeten we de diner gasten nu over veel meer bedrijven verdelen want het aantal bezoekers van Terschelling is weliswaar erg hoog maar stijgt niet.

Kansen

Veranderingen zijn uiteraard ook kansen. Het restaurant is met ingang van 2018 kleiner en intiemer geworden en de menukaart compacter. Naast de vaste a la carte kaart hebben we elke dag een wisselgerecht en we voeren een seizoensspecialiteit. We concentreren ons als bedrijf echter meer op de ‘core- business’ hotel. Half-pension boeken (de Arrangementen met elke dag diner) is voor 2018 niet meer mogelijk. Voor de fans: de complete winter-weekend arrangementen met diner in december en januari blijven wel !

Horeca specialiseert zich in serviceniveau en moet dat ook doen voor rendement en personeel: restaurants gaan vaak om 4 uur open, lunchroom's laten de avond liggen, zomerterrasjes doen hapjes en drankjes maar geen diner, discotheken verdwijnen. De aarde draait en verandert, wij draaien en veranderen mee. Maar als altijd zal hotel Nap een gastvrij adres zijn voor uw bezoek aan Terschelling !