Media & Socials
Video
Fotogallerij
Prachtig Terschelling
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Rijks Chenin Blanc
Heldere gouden kleur met een groene tint. In de neus duidelijk aroma’s van rijp fruit als ananas, perzik/abrikoos, ook iets van houtrijping, vanille. In de smaak komt het fruit terug, stevig en intens, maar ook elegant met verder amandel, iets boter. De structuur is vol en romig, alles in een goede balans met de heldere zuren, die voor een aangename frisheid zorgen.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Vacature: Receptionist(e) bij Hotel NAP op Terschelling
Ben jij de gastvrije en enthousiaste persoon die ons team komt versterken? Hotel NAP op het prachtige Terschelling zoekt een Receptionist(e) voor 4 of 5 dagen per week (tussen 30 en 38 uur).
Wat bieden wij jou?
Een goed salaris, ruim boven de cao.
Werken in een klein, gezellig en professioneel team.
Alle voorkomende receptiewerkzaamheden, van reserveringen maken tot in- en uitchecken van gasten.
Aanspreekpunt voor onze gasten en het aannemen van telefoongesprekken.
Een veelzijdige functie als spin in het web van ons hotel, met volop ruimte voor eigen initiatief.
Je maakt deel uit van ons managementteam, met doorgroeimogelijkheden.
Eventueel is woonruimte beschikbaar.
Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een gastgerichte instelling en je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom en thuis voelen.
Je kunt goed multitasken en hebt oog voor detail.
Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte houding.
Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar we verwelkomen ook gemotiveerde starters die zich verder willen ontwikkelen!
Hotel NAP is een sfeervol hotel met 32 kamers, een fine-dining restaurant en een gezellig terras. We staan voor persoonlijke service en een ontspannen sfeer voor onze gasten. Als receptionist(e) ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor zowel gasten als collega’s, en draag je bij aan het succes van ons hotel.
Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Stuur je sollicitatie en motivatie naar ons toe! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.
Locatie: Terschelling, Hotel NAP
Werkdagen: 4-5 dagen per week (30-38 uur)
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer snel!
Mail: kees@hotelnap.nl
#terschelling #vacature
Het zonnetje schijnt weer 🏝️🥂😃
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #gaultmillau #wijnen #wine
Komt u ook nog genieten van ons vernieuwde Chefs menu deze week? Voor alle gasten die voor het Chefs menu gaan is het eerste glas bubbels van het huis!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Daan & Daan trakteren!
Om te vieren dat ons keuken team compleet is trakteren wij jullie op het eerste glas bubbels (bij het bestellen van ons Chefs menu) Dus reserveer snel!
U kunt hiervan genieten tot eind april.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
In ons restaurant komt passie voor gastvrijheid, wijn en heerlijk eten samen!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
19 februari Nap X Élevé
Mis hem niet!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Manz Spätburgunder 2022
onderscheidt zich door zijn elegante rijping in grote eiken vaten en overtuigt met zijn zijdezachte textuur. Met tonen van braam, zure kers en aalbes.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Op de pas: 3 bereidingen van regiorund met bereidingen van peterseliewortel, koolrabi, yoghurt en lavas
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
19/02/25
Chef kok Mike Kalkman komt 19 februari zijn culinaire kunsten vertonen bij Hotel Nap!
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Yellowtail Kingfish
Bereidingen van komkommer, radijs, wasabi en een yoghurt roomijs van jalapeno
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Krokant Gebakken zwezerik
Met gebrande schorseneren, gepofte quinoa, dragon en saus van Terschellinger Cepes
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
Wilde Zeebaars
Een prachtig product gevangen door lokale vissers
Geserveerd met een compote van gele peen, limoenblad, aspergekruid en een saus van dashi en ponzu.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
24/03/25
Save the date!
24 maart komt Marcel IJzerman van restaurant Caert zijn culinaire kookkunsten vertonen bij Hotel Nap! Marcel en Daan hebben samen 4,5 jaar samengewerkt bij Caert dus kijken erg uit naar deze samenwerking
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
19/02/25
Save the date!
Woensdag 19 februari komt Mike Kalkman van Élevé zijn culinaire kunsten vertonen bij Hotel Nap.
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee
#Terschelling #finedining #gaultmillau #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
04/02/25
Save the date!
4 februari komt Ruben van Zanten van restaurant 't havenmantsje samen met Daan en Daan een culinaire avond verzorgen bij Hotel Nap
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee #havenmantsje
04/02/25
|Save the date|
4 februari komt Ruben van Zanten van restaurant 't havenmantsje samen met Daan en Daan een culinaire avond verzorgen bij Hotel Nap
#terschelling #finedining #hotel #truecooks #chefsofinstagram #dutchcuisine #foodspiration #foodstagram #hapjeeten #terschelling🇲🇺 #terschellingculinair #waddeneiland #chefslife #hotel #hotelculture #culinareinspiratie #gaultmillau #michelin #finedining #finedininglovers #waddenzee #havenmantsje
NAP chef’s invites 2025
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
NAP X T’HAVENMANTSJE
04/02/2025
Daan de Jong & Ruben van Zanten
Voor de tweede keer verwelkomen we Ruben van Zanten, chef bij ‘t Havenmantsje in Harlingen en geboren eilander. Na zijn succesvolle deelname vorig jaar, keert Ruben terug om opnieuw zijn culinaire talenten te laten zien. ‘t Havenmantsje is een restaurant met een vermelding in de Michelin Gids, hoge scores bij Gault&Millau en een plek in de prestigieuze Lekker500.
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Helemaal start klaar voor het eerste kerstdiner! 🎄 🎅
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #kerst
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Laatste tafels voor tweede kerstdag!
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
De komende tijd hebben we niemand minder dan 2 sterren chef Daan de Jong om de keuken te ondersteunen !
Wo, do, vr en zaterdag in ons fine dining restaurant
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Meet Janny de Jong:
Janny de Jong werd geboren in Workum en groeide op in de Noordoostpolder. Al van jongs af aan wilde ze voor mensen zorgen, en daar heeft Janny ook haar diploma in gehaald. Ze werkte verschillende zomers in de horeca in Blokzijl. Tijdens een vakantie op Terschelling ontmoette ze haar man, en een half jaar later ging ze hier wonen. In 1990 begon Janny bij Hotel Nap, waar meneer Miedema haar het vak leerde. In die tijd deed ze van alles: werken in het restaurant, op het terras en bij de receptie. Na de geboorte van haar kinderen richtte ze zich vooral op de ontbijtservices. Nu, meer dan 30 jaar later, werkt Janny nog steeds met veel plezier bij dit mooie bedrijf en zorgt ze voor de gasten, of het nu bij het ontbijt, de lunch of het diner is.
In haar vrije tijd geniet Janny van haar gezin, familie en vrienden. Ze houdt van koffiedrinken, uit eten gaan en gezellig bijpraten. Ook vindt ze het heerlijk om te lezen, films te kijken en te wandelen.
Na 5 geweldige jaren bij Hotel NAP, vertrekt Sander Wever op 1 augustus als chef-kok.
Sander heeft samen met zijn compagnon “De Koegelwieck” op Terschelling overgenomen. Hier gaat hij zijn droom waarmaken van een eigen bedrijf, waar hij zijn passie en creativiteit in kwijt kan.
Wij willen Sander ontzettend bedanken voor zijn inzet en belangrijke bijdrage aan het restaurant hoe het nu is. Met prachtige hoogtepunten zoals twee vermeldingen in de Lekker500 en natuurlijk het diner van Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.
Wij wensen Sander ontzettend veel succes toe met zijn eigen restaurant!
Hierbij kunnen we ook al onze nieuwe chef-kok introduceren: Bow Stoel.
Bow heeft enorm veel internationale ervaring in diverse sterren- en gerenommeerde bedrijven over de hele wereld. Zo heeft Bow gewerkt bij “SupperClub London, L.A” en bij Royal Albert hall London and Kensington Palace.
Hieronder een introductie van Bow:
“Ik wist al op jonge leeftijd dat ik in de keuken wilde werken. Aanvankelijk wilde ik bakker worden, maar omdat je daarvoor op belachelijk vroege tijden moest opstaan, koos ik voor de keuken. Op mijn 16e begon ik aan mijn SVH-opleiding en in mijn tweede jaar won ik samen met mijn chef een nationale wedstrijd. Naast een trofee en erkenning kreeg ik ook de kans om naar Japan te gaan en daar mijn laatste drie jaar van de koksopleiding af te ronden.
Nadat ik mijn diploma had behaald, ben ik de culinaire wereld gaan verkennen en heb ik gewerkt in de vier uithoeken van deze planeet (NY, LA, Londen, Parijs, Osaka). Daar heb ik veel ervaring en kennis opgedaan, zowel binnen als buiten de keuken. In mijn 30- jarige carrière heb ik op verschillende plekken gewerkt, van koninklijke paleizen, high- end*, fine-dining restaurants tot als culinaire docent in het heilige land Frankrijk. Je kan dus stellen dat ik een zeer veelzijdige chef ben met veel te bieden. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met alles wat het eiland en de regio ons te bieden heeft en hier bij NAP momenten en herinneringen te creëren.”
Meet Jurjen Paulusma:
Jurjen is 19 jaar oud en is geboren in Drachten, hij woont zowel in Drachten als op Terschelling.
Hij studeert zelfstandig werkend kok niveau 3 en begon zijn leerlingentraject bij ons. Momenteel heeft hij al anderhalf jaar ervaring als zelfstandig werkend kok bij Hotel NAP. In de keuken is hij vaak te vinden op de Entremetier of aan de Garde.
Buiten de keuken vind je Jurjen in de sportschool, gamend of op een gezellige avond uit!
5 jaar Hotel NAP🍾🎉
Van het trotseren van de uitdagingen van de pandemie tot het verwelkomen van het Koninklijk paar, van onze vermelding in de Lekker 500 tot de onvergetelijke teamreis naar Gran Canaria. We hebben gelachen, gehuild en keihard gewerkt, samen met ons fantastische team. Trots kijken we terug op alle renovaties die ons hotel hebben getransformeerd tot wat het nu is. Maar bovenal koesteren we de vriendschappen, liefde en kostbare herinneringen die we hebben opgebouwd. We
zijn trots op ons team door de jaren heen!
Op naar nog vele jaren van succes, groei en onvergetelijke momenten bij Hotel Nap! 💫
#HotelNap #5jaarstrong #teamworkmakesthedreamwork
🍽️👨🍳 Bistro kok gezocht! 🍳🔥
Ben jij een gepassioneerde kok die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
🔍 Vereisten:
- Ervaring als kok
- Passie voor koken en oog voor detail
- Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden
- Creativiteit en vermogen om nieuwe gerechten te bedenken en te ontwikkelen
- Flexibiliteit en bereidheid om 3 tot 5 dagen per week te werken, tussen de 25 en 40 uur
💼 Verantwoordelijkheden:
- Leiding geven aan de keukenbrigade en zorgen voor een soepele werking van de keuken
- Zorgen voor de kwaliteit en presentatie van gerechten volgens de standaarden van de bistro
🏡 Wat bieden wij?
- Een goed salaris passend bij deze leuke, uitdagende functie
- Mogelijkheid tot 25 tot 40 uur per week, in overleg
- Eventueel woonruimte beschikbaar
- Startdatum in overleg
Ben jij klaar voor deze leuke nieuwe uitdaging? �Neem dan contact op met Kees De Lange via kees@hotelnap.nl of bel 0641714405 en wie weet sta jij binnenkort in onze keuken te schitteren! 🌟 #Vacature #bistrokok #bistro
🍽️ Chef's Invite 2024: de laatste editie! 🌟 Dit keer verwelkomen we Liudger van der Meer van Proeflokaal Dokkum op 19 maarg. Chef Liudger en zijn team brengen lokale, eerlijke smaken samen met wereldse en moderne technieken. Het resultaat? Bijzondere gerechten waarin de rijkdom van Fryslân tot leven komt.🍴Geniet van de nieuwe Friese keuken, gebaseerd op ambacht, duurzaamheid en seizoensgebondenheid. Liudger's principes zijn helder: direct contact met boeren en leveranciers voor het beste van natuur voor de mens. 🌿
Reserveringen stromen binnen, dus wees er snel bij en beleef deze laatste editie van de Chef's Invite!
📞 0562443210 / www.hotelnap.nl #ChefsInvite #FrieseKeuken #DuurzaamGenieten 🌾 #finedining
🍽️ Op 11 maart nodigen wij Restaurant L’église uit voor de derde editie van de chefs invite!
Restaurant L’église is een droom die werkelijkheid werd voor chefkok Niek van Leeuwen en gastvrouw Kira Wallé in de zomer van 2023. 🌟 Met ervaring bij Envy in Amsterdam en The Jane in Antwerpen, is chef Niek (35) geen onbekende in het vak. Hij speelde ook een cruciale rol bij de ontwikkeling van Het Buitenhuys in Heino. In L’église voert hij een moderne keuken, met een basis in de Franse keuken en invloeden van over de hele wereld. 🌍
Zijn partner Kira, een gastvrouw pur sang, heeft uitgebreide kennis van gerechten en wijnen. Afgestemd op Niek's menu, schenkt zij verrassende wijnen die perfect passen bij de culinaire ervaring. 🍷 Kom langs en geniet van een onvergetelijke gastronomische avond van L’église en Restaurant NAP! ✨
Reserveren kan nog, wees er snel bij!
📞0562443210 / www.hotelnap.nl #RestaurantL’élise #Gastronomie #CulinaireErvaring #chefsinvite #finedining🥂
🍽️ Chef's Invite Alert! 🍴 Op maandag 26 februari is de tweede Chef's Invite met Ruben van Zanten van t'Havenmantsje!
Vanwege het grote succes is het evenement op 26 februari al volgeboekt. Maar niet getreurd! Op 11 maart is de volgende Chef's Invite met Niek van Leeuwen, bekend van L'Eglise in Zwolle! Voorkom teleurstelling en reserveer snel
📞 0562443210 / www.hotelnap.nl
#ChefsInvite #FoodieEvent #CulinaryExperience #finedining🥂
Ontdek de culinaire magie van het Noorden tijdens de eerste editie op 12 februari van Chefs Invite 2024!
Dit keer verwelkomen we de getalenteerde Christian de Vries van Restaurant Nassau (Hotel Prinsenhof) in Groningen. �Restaurant Nassau is trots op waar zij vandaan komen en put inspiratie uit de verhalen van lokale boeren, vissers, jagers en kwekers. �Chef Christian, souschef Dion te Velde, en het team zijn gepassioneerd over het gebruik van verse, regionale ingrediënten. Het resultaat? Duurzame en verrukkelijke gerechten met een verhaal! Met vermeldingen in de Michelin gids, Gault&Millau en Lekker500, staat Nassau bekend om haar innovatie en culinaire excellentie. ��Mis deze unieke ervaring niet! Reserveer snel via 0562-443210 of op www.hotelnap.nl #ChefsInvite2024 #NassauGroningen #CulinaryExperience #LocalFlavors
Na het succes van vorig jaar, gaan we opnieuw de culinaire grenzen verkennen met onze Chefs Invite! Dit jaar bundelen we de krachten met 4 geweldige chefs, te beginnen met de getalenteerde Christian de Vries van Restaurant Nassau (Hotel Prinsenhof) in Groningen. Laat je smaakpapillen verwennen voor €79,50 p.p. en breid je ervaring uit met een heerlijk wijnarrangement.
Reserveer snel en voorkom teleurstelling! 🥂
#chefsinvite #culinaryadventure #finediningexperience
Eilander Curling toernooi, was super gezellig 🎄☃️☃️⛄️🎅
#BistroLife #BistroEten #FoodieNL #EetLokaal #LekkerEtenNL #BistroDiner #Gezelligheid #LokaalGenieten #NederlandseBistro #BistroSpecials #mooiweer #CulinaireErvaring #Foodstagram #InstaFood #FoodLovers #WinterseSmaken #Terschelling #eilandleven #wadden #Bistro #NAP
We zijn er klaar voor 🎅🎅☃️☃️☃️🎄🎄🎄🎄
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #kerst #kerstdiner #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Sneeuw op. Terschelling ⛄️☃️❄️
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Kom je ook bij ons werken?
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #werkenindehoreca #leukebaan #horeca #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Vanaf vandaag kunt u iedere maandag en dinsdag genieten in onze nieuwe NAP Bistro! Heerlijke verse, eenvoudige gerechten met zoveel mogelijk lokale producten.
Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, verwelkomen wij u graag in ons Fine dining restaurant.
#BistroLife #BistroEten #FoodieNL #EetLokaal #LekkerEtenNL #BistroDiner #Gezelligheid #LokaalGenieten #NederlandseBistro #BistroSpecials #BistroSfeer #CulinaireErvaring #Foodstagram #InstaFood #FoodLovers #WinterseSmaken #Terschelling #eilandleven #wadden #Bistro #NAP
Sinterklaas is er weer 😃
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #sinterklaas
#Na 3 weken verbouwing door @baderiesikma , nu prachtige nieuwe toiletgroep! 💪💪
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Wist u dat we een uitgelezen assortiment van port hebben? Onze persoonlijke favoriet is de 20 jaar oude Penfolds Grandfather Rare Tawny. De smaak toont een mooie romigheid en rijpheid. Klassieke vanillesmaken ronden de smaak af, licht zoet, vol en rond. In de afdronk domineren frisheid en fruit weer.
Laat uw zintuigen betoveren tijdens uw verblijf of diner bij ons. 🍇🍷 #HotelNap #Portwijnparadijs #PenfoldsGrandfather #port
Woehoe wederom in de Lekker500 🥂
#Terschelling #finedining #eilandleven #wadden #uiteten #waddenzee
#diner #terras #hotel #genieten #restaurant #fransekeuken #frenchcuisine #localfood
#instafood #delicious #foodie #foodstagram #foodpic #cheflife #chefsofinstagram #truecooks #foodcoma #foodspiration #lekker500 #dutchcuisine #hapjeeten #wijnen #wine
Red mullet / pearl couscous / tomato / anchovy / sweet pepper / goat cheese
📸Albert Wester
#hotel #restaurant #nap #finedining #foodlovers #instafood #vvvterschelling #lekker500 #culinary #gaultmillau #culinaireinspiratie #dutchcuisine #michelin #picoftheday #delicious #food #foodart #fryslanculinair
Nieuwsgierig naar onze indrukwekkende whiskeycollectie? 🥃 Bij ons vind je een prachtige selectie van meer dan 70 verschillende soorten whiskey, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en geschiedenis.
Of u nu een doorgewinterde whiskeykenner bent of gewoon zin hebt in iets nieuws, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons whiskeyboek staat tot uw beschikking, boordevol details over elke fles, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw avond.
En terwijl u geniet van een heerlijk diner bij ons, kunt u zelfs een kijkje nemen in onze whiskeykast, waar al deze prachtige flessen pronken. Laat u verrassen door de wereld van whiskey 🍽️🥃 #WhiskeyLovers #ontdekdesmaakvanwhisky
🍴✨Ontdek de smaak van de Wadden tijdens de Culinaire Wadden Weken bij Hotel NAP! 🌊
Van 13 oktober tot 26 november vieren we samen met gepassioneerde horecabedrijven en lokale producenten van de heerlijke en duurzame smaken van de Wadden. 🌅
Onze toewijding aan lokaal en duurzaam eten komt tot leven in ons heerlijke gerecht:
Gebakken zeebaars / garnaal xo / miso / shiitake / venkel / eekhoorntjesbrood / pernod
Kom genieten van deze smaakexplosie!
In elke hap proef je onze toewijding aan lokale, duurzame ingrediënten. Kom en beleef de pure smaakbeleving van het Waddengebied in Hotel NAP. 🐟🍴✨ #CulinaireWaddenWeken #DuurzaamCulinair #LokaalGenieten #HotelNapFlavors
📸Albert Wester
🎄✨ Geniet van een feestelijke Kerst bij Hotel NAP! 🍽️🍷
Ontdek ons uitgebreide 6-gangenmenu voor €95 p.p. en maak de ervaring compleet met ons exclusieve wijnarrangement voor €55 p.p. 🥂
Zorg dat u op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen.
Heeft u een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten bij uw reservering.
Nieuwsgierig naar het menu? Bekijk onze story's of bezoek onze website. 📲 Reserveren kan via 0562-443210. 🎁 #KerstBijHotelNap #feestelijkgenieten #reserveernu #kerst #christmas #finedining
Meet Joey van Leeuwen:
De enthousiaste restaurantmanager van Hotel NAP. Een eilander geboren onder de Brandaris op het sfeervolle Terschelling. Zijn fascinatie voor de horeca begon al op zijn veertiende, toen hij zijn eerste baan kreeg bij de Wigwam op Terschelling. Toen besefte hij al snel dat zijn passie lag in het gelukkig maken van mensen door middel van gastvrijheid.
Gedreven door zijn liefde om anderen te verblijden, besloot Joey zijn kennis te vergroten en heeft hij Middelbare Hotelschool in Groningen gevolgd en daarna de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Gedurende deze opleidingen ontwikkelde hij zowel zijn horecavaardigheden als zijn leiderschapsskills.
Nu, in zijn rol als restaurantmanager, geniet Joey van het boeiende contrast tussen het vervullen van de behoeften van gasten en het leiden en inspireren van zijn team. Zijn positieve instelling en warme benadering heten niet alleen de gasten welkom in het restaurant van Hotel NAP, maar inspireren ook zijn team om het beste van zichzelf te geven.
Buiten werktijd waardeert Joey het om tijd met zijn vriendin, vrienden of familie te besteden. Dit vult hij in op de tennisbaan, of door andere horeca te bezoeken en uit lunchen, dineren of borrelen te gaan.
Line caught sea bass / umeboshi / shiitake / miso / pointed cabbage / dashi
📸 Albert Wester
#hotel #restaurant #nap #finedining #foodlovers #instafood #vvvterschelling #lekker500 #culinary #gaultmillau #culinaireinspiratie #dutchcuisine #michelin #picoftheday #delicious #food #foodart #fryslanculinair
Meet Joost de Jong:
Joost is geboren en getogen op Terschelling. Hij heeft zijn koksopleiding in Sneek inmiddels een jaar geleden afgerond.
Joost werkt nu al 6 jaar lang bij Hotel NAP. Zijn rol omvat voornamelijk de afwas en de koude kant van de keuken. Een taak die weliswaar niet altijd glamoureus is, maar essentieel voor de operatie van het bedrijf.
Buiten werktijd onthult Joost een andere kant van zichzelf. Hij vindt ontspanning in het kijken naar sport, voornamelijk Formule 1-races en voetbalwedstrijden. Op zondagen deelt hij deze interesse met zijn collega's wanneer ze gezamenlijk naar de Formule 1-races kijken.
Joosts leven lijkt te draaien om een stille routine van werk en ontspanning. In alles een mooie balans!
Langoustine / lobster gyoza / carrot / lovage / saffron / hay beurre blanc
📸Albert Wester
#hotel #restaurant #nap #finedining #foodlovers #instafood #vvvterschelling #lekker500 #culinary #gaultmillau #culinaireinspiratie #dutchcuisine #michelin #picoftheday #delicious #food #foodart #fryslanculinair
Meet Kaj Uneken:
Kaj, geboren in Leusden, besloot na het afronden van zijn koksopleiding op niveau 2 en 3 aan de hotelschool naar Terschelling te verhuizen. Kaj spendeerde zijn vakanties vaak op het eiland en greep de kans om hier te gaan wonen en werken
In 2019 begon hij bij Hotel NAP en heeft hij zichzelf hier verder ontwikkeld. Met zijn toegewijde instelling zet hij zich al vijf jaar in, zowel voor de lunch als het diner.
Maar Kaj is niet alleen te vinden in de keuken. Op zijn vrije dagen verkent hij het eiland graag per mountainbike, genietend van de frisse lucht en prachtige omgeving.
Kaj's reis van Leusden naar Terschelling getuigt van zijn vastberadenheid om zijn passies na te streven en nieuwe avonturen aan te gaan. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn liefde voor het eiland maken hem niet alleen een fijne collega, maar ook tot iemand die zijn geluk vindt in zowel de keuken als de buitenlucht.
𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲: 𝗭𝗲𝗹𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴 𝗪𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗞𝗼𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗡𝗔𝗣
Heb jij een passie voor culinaire creaties en wil je deel uitmaken van een gemotiveerd en dynamisch team? Hotel NAP zoekt een zelfstandig werkend kok om ons keukenteam te versterken!
Functieomschrijving:
Als zelfstandig werkend kok bij Hotel NAP ben je verantwoordelijk voor het bereiden van hoogwaardige en smaakvolle gerechten die onze gasten verrassen. Je hebt een oog voor detail en een creatieve geest om nieuwe culinaire gerechten te ontwikkelen en te maken. Samen met ons team zorg je voor een onvergetelijke gastronomische ervaring voor onze gasten.
Wat wij bieden:
- Flexibele werktijden: dagen en uren zijn in overleg
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: wij waarderen jouw inzet en bieden aantrekkelijke voordelen
- Gezellige en dynamische werkomgeving: werk in een team dat bruist van energie en passie voor gastronomie
- Mogelijkheid tot culinaire creativiteit: laat je creativiteit de vrije loop en draag bij aan vernieuwende menu's
- Samenwerking met een gemotiveerd team: werk samen met gelijkgestemde professionals die streven naar culinaire perfectie
- Eventueel woonruimte beschikbaar
Profiel:
- Ervaring als zelfstandig werkend kok in een vergelijkbare omgeving is een pré
- Passie voor koken en interesse in culinaire trends
- Creativiteit in het bedenken van gerechten en presentatie
- Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden
- Streven naar kwaliteit en perfectie in elk gerecht
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je deel uitmaken van ons gedreven team?
Neem contact op met Kees de Lange kees@hotelnap.nl
0641714405
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te werken aan een culinaire reis die onze gasten zal betoveren!
𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲: 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵𝗸𝗼𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗡𝗮𝗽
Ben jij gepassioneerd over koken en heb je een liefde voor smaakvolle gerechten?
Hotel NAP is op zoek naar een enthousiaste lunchkok om ons team te versterken. Als lunchkok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke gerechten voor onze gasten in een gezellige en dynamische werkomgeving.
Wat wij bieden:
- Flexibele werkdagen en uren in overleg, met de avonden vrij
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een prettige en stimulerende werkomgeving binnen een gepassioneerd team
- Leuke personeelsuitjes
- Eventueel woonruimte beschikbaar
Profiel:
- Bereiden van lunchgerechten met aandacht voor kwaliteit en presentatie
- Creativiteit en passie voor koken
- Teamspeler met een positieve instelling
- Oog voor detail en streven naar perfectie
Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou?
Neem contact op met Kees de Lange
kees@hotelnap.nl
0641714405
We kijken ernaar uit om van je te horen en je welkom te heten in ons team bij Hotel NAP!
Meet Bram ten Hove:
Bram, een echte Groninger, heeft zijn hele leven een speciale band gehad met het betoverende eiland Terschelling. Vanaf zijn jeugd bracht hij er vakanties en weekenden door, genietend van het prachtige eiland. Zijn liefde voor het eiland werd alleen maar sterker toen hij besloot zijn culinaire passie na te jagen.
Na zijn succesvolle afronding van de niveau 3 koksopleiding aan het Noorderpoort College in Groningen, wist Bram dat zijn passie lag bij het creëren van heerlijke gerechten. Het was een logische stap voor hem om zijn droom achterna te gaan.
Gedreven door zijn liefde voor Terschelling en geïnspireerd door zijn broer die eerder dezelfde keuze had gemaakt, besloot Bram de sprong te wagen en naar het eiland te verhuizen. Hij voelde dat hij daar thuishoorde, te midden van de mooie natuur en de warme gemeenschap. Zijn culinaire vaardigheden en passie voor lekker koken vonden al snel een thuis bij Hotel NAP.
Met zijn kundige handen en creatieve geest weet Bram de gasten van Hotel Nap telkens weer te betoveren met smaakvolle kunstwerken op het bord.
Bram's reis van Groningen naar Terschelling is niet alleen een persoonlijk avontuur geweest, maar ook een verhaal van liefde voor het eiland en het vak. Zijn inzet om mensen blij te maken met zijn heerlijke creaties bij Hotel NAP weerspiegelt zijn passie voor koken en zijn sterke band met het eiland dat hij nu met trots zijn thuis noemt.
Meet Chris Jonker:
Chris is geboren en opgegroeid op het prachtige Terschelling. Na zijn schooltijd besloot hij zijn interesse voor muziek te volgen en begon hij aan een muziekopleiding. Maar tijdens een tussenjaar ontdekte hij een nieuwe passie: koken, hij vond zijn plek in de keuken en besloot daar zijn carrière van te maken.
Nu is Chris inmiddels 3 jaar zelfstandig werkend kok bij Hotel NAP. Hij geniet van het creëren van nieuwe gerechten en het experimenteren met verschillende smaken en ingrediënten. Zijn tijd op Terschelling heeft hem geleerd om te werken met lokale producten en dat zie je terug in de gerechten. Chris is een gepassioneerde kok die altijd op zoek is naar nieuwe smaakcombinaties en een unieke culinaire ervaring wil bieden aan de gasten.
🌱🌿 Raad eens wie er op het terras van Hotel NAP aan het groeien zijn? Onze groene vingers zijn in topvorm met deze nieuwe plantenbaby's! We beloven dat ze je niet in de steek zullen laten, dus kom langs en maak een selfie met onze planten. Vergeet ons alleen niet te taggen, anders moeten we ons vertakken en je vinden! 😉 #NieuwePlanten #TerrasLeven #HotelNAP #GroeneVingers #voorjaar #Terschelling #cocktails
Welkom bij Hotel Nap op Terschelling! 🌊 Hier vind je de perfecte combinatie van rust en gezelligheid. Onze kamers zijn modern en comfortabel ingericht, zodat je optimaal kunt chillen. 🛌 Of je nu wilt fietsen 🚴♀️, wandelen 🚶♂️ of gewoon wilt ontspannen in onze gezellige lounge, er is voor ieder wat wils. Ons restaurant serveert heerlijke gerechten 🍴, bereid met lokale ingrediënten en veel liefde. Bij Hotel Nap staat comfort, kwaliteit en gastvrijheid centraal. 🏨 Boek nu je verblijf en kom genieten op het prachtige Terschelling! 🌅 #hotelnap #terschelling #vakantie #genieten #chillen #comfort #kwaliteit #gastvrijheid #fietsen #wandelen #lekkereten
NAP X STEEF.
Op 24 april nodigen wij Stefan Visser en zijn team van Restaurant STEEF. in Leeuwarden uit.
Chef Stefan Visser vertaalt alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, naar zijn gerechten. Hierdoor zien en vooral proeven we zijn karakter terug in de gerechten. Gerechten creëren is zijn uitlaatklep, koken is verwerken. Het is iets wat je zal moeten ervaren. Eten is ervaren, het proeven van de smaken en de smaakcombinaties, het verrassende effect en de beleving die daarbij hoort.
Kwaliteit, puurheid en creativiteit zijn kernwoorden van Restaurant STEEF. en willen wij naar een ander niveau tillen. Wij willen gasten inspireren, laten proeven, verrassen en meenemen in ons verhaal in Restaurant STEEF.
Restaurant STEEF. heeft sinds dit najaar een vermelding gekregen in de Lekker500.
De reserveringen gaan erg hard, wees er snel bij om een plekje te bemachtigen.
www.hotelnap.nl
0562-443210
Runderen🐄
Terschelling kent ongeveer twaalf melkveehouders.
De zwart-witte en roodbonte koeien in de weilanden van Nederland zijn onze melkkoeien. Op Terschelling alleen al zijn er zo’n 1000 te vinden! Zonder de runderen zouden veel voedselproducten niet bestaan. Denk aan kaas, boter en yoghurt. Maar ook brood en Rivella frisdrank!
Leuke weetjes over runderen💡
🐮Koeien hebben maar 20 minuten slaap per dag nodig.
🐮Koeien geven alleen maar melk nadat ze een kalfje hebben gekregen.
🐮Een koe heeft geen boven tanden.
🐮Een koe heet pas echt een koe als ze twee keer een kalf heeft gekregen.
Foto gemaakt door @petervansuijlekom
~Eenden~
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wisten jullie dat:
*Een wilde eend kan gemakkelijk 20 jaar oud worden?
*Er zijn wel 120 verschillende eendenrassen.
*Eenden komen op ieder continent voor, behalve op Antarctica.
De pootjes met zwemvliezen zijn niet alleen handig om te zwemmen, maar ook om over ijs of sneeuw te lopen. Ze bevatten namelijk geen zenuwen of bloedvaten waardoor eenden geen last hebben van de kou.
Eenden worden ingedeeld in duik- en zwemeenden. Zwemeenden voeden zich met voedsel dat zich aan het wateroppervlak of op land bevindt. Duikeenden duiken diep onder water om voedsel te vangen. Hiervoor zijn ze relatief zwaar, waardoor ze meer moeite hebben met vliegen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op Terschelling hebben een dertiental eendenkooien gelegen en gefunctioneerd. Van deze dertien kooien zijn er nog zeven in het landschap terug te vinden.
Foto van @petervansuijlekom
NAP X Het Buitenhuys Heino
Op 4 april nodigen wij Niek van Leeuwen en gastvrouw Kira Wallé uit van Het Buitenhuys in Heino.
Niek gebruikt graag de term “New Dutch Cuisine” om zijn kookstijl te beschrijven. Lokale Nederlandse producten hebben de hoofdrol, maar hij past graag invloeden uit andere landen toe. Het leidt tot smaakvolle gerechten die blijven verrassen.
Kira kwam al vroeg in aanraking met de horeca. Als klein meisje liep ze rond in het café waar haar moeder werkte en zo ontwikkelde zij een ware passie voor het vak. Met haar warme uitstraling en uitgebreide kennis van gerechten en wijnen bezorgt ze je graag een onvergetelijke avond.
Het Buitenhuys heeft sinds dit najaar een vermelding gekregen in de Lekker500 en zijn opgenomen in de Gault Millau.
Kom op 4 april genieten van een 5 gangen menu met deze gastchef.
Reserveren? 0562-443210
Natuur ~ de aankomende tijd laten wij meer zien van wat de prachtige natuur op Terschelling te bieden heeft.
Reeën, met uitzondering van de geit en haar jongen leven reeën in voorjaar en zomer min of meer solitair. Maar wist je dat ze de rest van het jaar in groepjes leven, ook wel sprongen genoemd.
In de winter zijn ze daarom goed te zien op (besneeuwde) akkers of hier op Terschelling in de duinen.
Wij koken bij Restaurant NAP graag met wild, op Terschelling mag er alleen sinds een aantal jaar niet meer op reeën gejaagd worden.
Deze prachtige foto is geschoten door @petervansuijlekom
Na een geslaagde eerste editie van “Chef Sander invites ..” volgt nu binnenkort de tweede! 🧑🍳
Op 15 maart nodigen wij Marten Haga, Nely Smit & team van @zuiverjoure uit voor onze Chef's invite.
Restaurant Zuiver in Joure heeft 13,5 punten bij Gault&Millau en al 3 jaar op rij een vermelding in de Lekker500. Marten heeft als chef zijn sporen verdiend in etablissementen als Le Garage, Kurhaus en samen werkten ze bij Restaurant Zuiver Vlieland. Het kooktalent van Marten en de gastvrijheid van Nely komen hierin volledig tot hun recht.
Er zijn nog maar een paar tafeltjes beschikbaar. Reserveer daarom op tijd!
Reserveren?
Bel: 0562-443210 of stuur een berichtje!
#chefsinvite #zuiverjoure #guestchefs #15maart #reserveersnel #hotelnap #5gangendiner #finedining #terschelling
Dit voorgerecht van lijn-gevangen zeebaars serveerden wij afgelopen zomer tijdens de culinaire waddenweken.
Tartare of line-caught sea bass / wadden oyster / cucumber / tomato / Granny Smith
hotel #restaurant #nap #finedining #foodlovers #instafood #vvvterschelling #lekker500 #culinary #gaultmillau #culinaireinspiratie #dutchcuisine #michelin #picoftheday #delicious #food #foodart
NAP X Restaurant De Oude Smidse Steenwijk
Martin Veenstra is 29 jaar geleden geboren in het Groningse Middelstum.
Al vroeg ontdekte hij zijn liefde en passie voor koken. Na diverse koks-opleidingen en leerzame werkervaringen in gerenommeerde restaurants, onder meer bij Lucas Rive in Hoorn en Tim Boury in Roeselare, België, heeft Martin meerdere jaren ervaring opgedaan als chef-kok van een restaurant bekroond met een Bib Gourmand.
De Oude Smidse runt hij samen met maître Eva Stoffels (23), die na haar studie aan de Hogere Hotelschool samen met haar ouders boutique hotel De Smederij van Steenwijk opende. Haar liefde voor wijn en gastvrijheid heeft zij weten te verwezenlijken met Martin in restaurant De Oude Smidse Steenwijk.
In november van het aflopen jaar werden Martin en Eva verrast met een vermelding in de Lekker 500, waar zij samen met Restaurant NAP tot één van de 49 nieuwkomers behoren!
👨🏽🍳Op 31 januari hebben wij de eerste editie van de Chef’s invite met Martin Veenstra.
Reserveren? 📞 0562-443210
Meet Sander Wever:
Sander is een gepassioneerde en creatieve chef-kok met een liefde voor lokale producten en fine dining. Oorspronkelijk afkomstig uit Zwolle, kwam hij 10 jaar geleden naar Terschelling om een seizoen in de afwas te werken, maar besloot al snel om op Terschelling te blijven.
Sindsdien heeft Sander bij meerdere bedrijven in de keuken gewerkt en is hij nu de trotse chef-kok bij Hotel NAP, waar hij gasten wil verrassen met unieke culinaire ervaringen. Hij hecht veel waarde aan lokale producten en doet veel inspiratie op in de natuur.
Sander is een enorm creatieve en gedreven chef-kok die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om zijn gasten te verrassen en te verwennen. Zijn passie voor koken en lokale producten is duidelijk terug te zien in zijn gerechten en zijn doel is om gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.
Naast koken heeft Sander nog andere hobby’s: Formule 1 en basgitaar spelen. Hij is een fervent volger van de Formule 1 en geniet van de spanning en competitie van de races. Wanneer hij niet in de keuken staat of naar de Formule 1 kijkt, speelt hij graag op zijn basgitaar en maakt hij muziek.
Al met al is Sander een gedreven kok die zijn talent voor koken en gastvrijheid combineert om gasten te laten genieten van een culinaire ervaring op Terschelling.
Zijn creativiteit en gedrevenheid maken hem een unieke en gewaardeerde chef-kok op Terschelling.
Meer bekijken