Restaurant NAP
Culinair genieten op Terschelling

Slide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButton
Restaurant NAP
Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Daan de Jong verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereid met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.
We zijn supertrots op de vermelding in de Lekker500
in 2023 en 2024 en Gault&Millau in 2025.
Op 9 mei 2023 mochten wij het diner verzorgen voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima tijdens hun bezoek aan Terschelling.
Lokale Producten
Seizoens gebonden producten
Bijpassende wijnen
Fine dining in prettige sfeer
Rekening houdend met allergieën
Hoog gewaardeerd door onze gasten
Menu
Om mee te beginnen
luchtige beurre noisette-boter / Arbequina olijfolie / zeezout
Vinaigrette / sjalot / limoen
Waddenoesters op Thaise wijze per stuk
Verrassingsmenu's van de Chef
voorgerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Voorgerecht / Tussengerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Voorgerecht / Tussengerecht / Tweede Tussengerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Voorgerecht / Tussengerecht / Tweede Tussengerecht / Derde Tussengerecht / Hoofdgerecht / Nagerecht
Bij al onze menu's en gerechten, kunnen we bijpassende wijnen schenken.
toeslag kaasselectie ipv zoet nagerecht
Supplementen
Voor na het menu
confiture / kletzenbrood
twee huisgemaakte friandises van NAP / 3 bonbons van Bontom
Voor
beenmerg, mosterd, oester, kruiden salade
Hoofd
seizoens garnituur / truffel-jus
seizoens garnituur / eekhoorntjesbrood saus
verse dagvangst van lokale vissers/ bijpassend garnituur/ bijpassende saus
Na
smaken van het eiland
confiture / kletzenbrood
twee huisgemaakte friandises van NAP / 3 bonbons van Bontom
Slide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButton
Culinair Genieten
Prachtig opgemaakte borden, spannende smaken gecombineerd met heerlijke wijnen. Dineren in restaurant NAP is een avond genieten,